News

1.10.2020

Elektromobilita

NOVINKA: 24 parkovacích stání  pro elektromobilitu. V zóně GO charge platí standardní ceník GO parkingu a dobíjení elektromobilu je ZDARMA. Jak funguje dobíjení elektromobilů na GO parkingu?

29.5.2020

Čerpací stanice GO tank v novém

Vážení zákazníci,

 

čerpací stanice GO tank je od pátku 29. 5. 2020 opět v provozu.

 

V rámci rozšíření jsme zvýšili počet výdejních míst o další dvě. Přidali jsme možnost natankovat Natural 98. A na základě četných připomínek jsme přidali také možnost natankovat AdBlue. AdBlue a kapalinu do ostřikovačů můžete nově natankovat na samostatném výdejním místě.

 

Výhradním dodavatelem pohonných hmot pro čerpací stanici GO tank je společnost ČEPRO, a.s. která ručí za kontrolu kvality od skladování v systému společnosti ČEPRO až po výdej z vydejního stojanu na naši čerpací stanici.

 

GO tank s.r.o.

16.3.2020

COVID-19: Aktuální informace

ZMĚNA TERMÍNU ZDARMA

 

U všech stávajících i budoucích rezervací je možné zdarma (i opakovaně) změnit předpokládané datum příjezdu. Změnu si provádí zákazník sám přes naše webové stránky www.goparking.cz/zmena. Parkování je možné posunout až o 365 dní od data vygenerování.

 

STORNO PARKOVÁNÍ

 

Zákazník, který si zakoupil parkování přes naše webové stránky, má možnost parkování stornovat. Storno se řídí platnými Všeobecnými obchodními podmínkami. Storno parkování provádí zákazník sám přes naše webové stránky www.goparking.cz/storno.

V případě, že máte parkování objednané přes některého z našich partnerů (cestovní kancelář/agentura, prodejce letenek), kontaktujte prosím přímo svého prodejce.

 

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

 

Zdraví a bezpečnost zákazníků je pro nás nejvyšší prioritou. Přijali jsme taková opatření, abychom minimalizovali rizika hrozby epidemiologické nákazy. Řídíme se nařízeními a doporučeními příslušných úřadů a situaci pečlivě monitorujeme a průběžně vyhodnocujeme.